Sigma StainAway Matt

Uitstekend isolerende, geurarme, zeer goed dekkende muurverf voor binnen o.b.v. 100% acrylaatdispersie. Op zoek naar een perfecte primer? Probeer dan in combinatie met Sigma StainAway Primer!

  • Uitstekende isolering dankzij de Stain Blocking Technology, isoleert o.a. waterkringen, rook-, roet en nicotine-aanslag
  • Isoleert in de meeste gevallen in één laag
  • Zeer goede dekking
  • Egaal mat eindresultaat
  • Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300
  • Geurarm
Kies eenvoudig uw inhoud en kleur bij Verfgilde

Maak je klus compleet

Het isoleren van ondergronden die verontreinigd zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen, koffie- en theevlekken). Toepasbaar op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies.

Bij Verfgilde.nl mengen we Sigma StainAway Matt in elke gewenste kleur, ook in kleuren van andere merken, kijk maar bij "Kies een kleur". Op die manier profiteer je van de extreem hoge kwaliteit van Sigma StainAway Matt maar ben je niet beperkt in kleur keuze! Let wel op dat Sigma StainAway Matt op kleur gemengd buiten het recht op retour valt.

Sigma StainAway Matt bestellen bij Verfgilde.nl

Sigma StainAway Matt bestel je voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Sigma StainAway Matt of een van onze andere producten? Neem dan contact op met ons.

Sigma StainAway Matt wordt snel geleverd door Verfgilde

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld is morgen in huis*

Andere klanten kochten ook

Andere klanten kochten ook

Kenmerken van Sigma StainAway Matt

Stofdroog na tijd (uur)

Overschilderbaar na (uur)

Verfbasis
Verbruik (m2 per liter)

Binnen of buiten
Glansgraad
Extra eigenschappen
Verfmerk
Ondergrond
Categorieën: , ,

Titel

Ga naar de bovenkant