Farrow & Ball Dead Flat

Farrow & Ball Dead Flat ® is een hoogwaardige lak op waterbasis met een bijzonder mat uiterlijk. Creëer een elegante look! Ideaal voor het gebruik op metaal- en hout- (binnen) & pleisterwerk.

Farrow & Ball verf is een Engels verfmerk met een welbekende reputatie in de hoogwaardige verfmarkt.

Eigenschappen Farrow & Ball Dead Flat:

  • Unieke matte afwerking
  • Waterbasis
  • houtwerk (binnen), metaal & pleisterwerk
  • Verkrijgbaar in alle F&B kleuren

Vragen? Neem contact met ons op!

Kies eenvoudig uw inhoud en kleur bij Verfgilde

Maak je klus compleet

Wat is Farrow & Ball verf?

Farrow & Ball verf is een Engels verfmerk met een welbekende reputatie in de hoogwaardige verfmarkt. In de verf wordt een hars verwerkt met een hoge hoeveelheid pigment. Hierdoor ontstaat er een geweldige kleurintensiteit, waarmee de Farrow & Ball verf zich tot de absolute top mag noemen. De verf wordt nog steeds op een ambachtelijke wijze geproduceerd in het Engelse Dorset. De Farrow & Ball dead flat verf is van echte vakmanschap, ontwikkeld met de allerbeste bestandsdelen volgens traditionele methodes en origineel Engels recept. Daarnaast heeft Farrow & Ball duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel staan. De verf is watergedragen, waardoor het milieuvriendelijk is. Verder is muurverf dier- en kind vriendelijk.

Farrow & Ball dead flat lakverven

Bij Verfgilde verkopen wij online de allerbeste lakverven voor scherpe prijzen in elke gewenste kleur. De Farrow & Ball Dead Flat is een lakverf voor een matte afwerking voor binnen. De Dead Flat is toepasbaar op al het houtwerk, pleisterwerk en metalen oppervlakken voor binnen. Door de lage glansgraad ga je het waarschijnlijk moeilijk krijgen om een nog mattere verf te vinden. De Farrow & Ball producten worden door ons geleverd in samenwerking met onze leverancier Breed Interieur.

Farrow & Ball Dead Flat bestellen bij Verfgilde.nl

Farrow & Ball Dead Flat bestel je voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Farrow & Ball Dead Flat of een van onze andere producten? Neem dan contact op met ons.

Farrow & Ball Dead Flat wordt snel geleverd door Verfgilde

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld is morgen in huis*

Andere klanten kochten ook

Andere klanten kochten ook

Kenmerken van Farrow & Ball Dead Flat

Verbruik (m2 per liter)
Verfbasis
Inhoud

750ml Kleur, 2,5 liter Kleur, 5 liter Kleur

Binnen of buiten
Glansgraad
Verfmerk
Ondergrond

Titel

Ga naar de bovenkant