Sigma Sigmapearl Clean Matt

Sigma Sigmapearl Clean Matt is een zeer hoogwaardige esthetische en zeer goed reinigbare matte muurverf / latex op basis van acrylaatdispersie. De Easy Clean Technologie zorgt ervoor dat vlekken gemakkelijk schoon te maken zijn. Hierdoor is het de beste reinigbare muurverf van Sigma. Ideaal voor het gebruik in badkamers en keukens.

Kies eenvoudig uw inhoud en kleur bij Verfgilde

Maak je klus compleet

Sigmapearl Clean Mat is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven en horecagelegenheden. Voor particulier gebruik is deze muurverf geschikt voor het afwerken van intensief belaste woonruimtes zoals bijvoorbeeld keukens, gangen en badkamers. Indien juist voorbehandeld, toepasbaar op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen.

  • Zeer goed reinigbaar
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Zeer schrobvast (klasse 1)
  • Uitstekende vloeiing
  • Voor binnen
  • Glanst niet op
  • Vergeelt niet
Bij Verfgilde.nl mengen we Sigma Sigmapearl Clean Matt in elke gewenste kleur, ook in kleuren van andere merken, kijk maar bij "Kies een kleur". Op die manier profiteer je van de extreem hoge kwaliteit van Sigma Sigmapearl Clean Matt maar ben je niet beperkt in kleur keuze! Let wel op dat Sigma Sigmapearl Clean Matt op kleur gemengd buiten het recht op retour valt.

Sigma Sigmapearl Clean Matt bestellen bij Verfgilde.nl

Sigma Sigmapearl Clean Matt bestel je voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Sigma Sigmapearl Clean Matt of een van onze andere producten? Neem dan contact op met ons.

Sigma Sigmapearl Clean Matt wordt snel geleverd door Verfgilde

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld is morgen in huis*

Andere klanten kochten ook

Andere klanten kochten ook

Kenmerken van Sigma Sigmapearl Clean Matt

Stofdroog na tijd (uur)

Overschilderbaar na (uur)

Verfbasis
Verbruik (m2 per liter)
Binnen of buiten
Glansgraad
Extra eigenschappen
Verfmerk

Titel

Ga naar de bovenkant