Sigma S2U Nova Spray Satin

Sigma S2U Nova Spray Satin is een verspuitbare hoogwaardige en hoogglanzende lakverf voor binnen. De spuitlakverf  is te gebruiken op bijvoorbeeld hout, voor een kras- en slijtvaste toepassing van de hoogste kwaliteit met LTA+-technologie.

Kies eenvoudig uw inhoud en kleur bij Verfgilde

Maak je klus compleet

Sigma Nova Spray Satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende spuitlakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+ TM technologie, voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van (verwarmd) spuiten. In het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk.

Voordelen:

  • Gemakkelijke verwerking
  • Uitstekende vloeiing
  • Lange open tijd
  • Uitstekend bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen, dankzij LTA+ TM technologie
  • Kras- en slijtvast
  • Goede dekking
  • Egaal van aanzien
  • Reukarm

Wat betekent LTA+-technologie?

De LTA+-technologie van Sigma garandeert een goede bescherming van het schilderwerk. Je hebt geen last van vlekken door huidvet en van eventuele slijtage die er snel op ontstaat. Dat komt door een beschermend schild, waardoor vet en vuil zich niet aan de verflaag kunnen hechten. In plaats daarvan is de verflaag goed beschermd.

Bij Verfgilde.nl mengen we Sigma S2U Nova Spray Satin in elke gewenste kleur, ook in kleuren van andere merken, kijk maar bij "Kies een kleur". Op die manier profiteer je van de extreem hoge kwaliteit van Sigma S2U Nova Spray Satin maar ben je niet beperkt in kleur keuze! Let wel op dat Sigma S2U Nova Spray Satin op kleur gemengd buiten het recht op retour valt.

Sigma S2U Nova Spray Satin bestellen bij Verfgilde.nl

Sigma S2U Nova Spray Satin bestel je voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Sigma S2U Nova Spray Satin of een van onze andere producten? Neem dan contact op met ons.

Sigma S2U Nova Spray Satin wordt snel geleverd door Verfgilde

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld is morgen in huis*

Andere klanten kochten ook

Andere klanten kochten ook

Kenmerken van Sigma S2U Nova Spray Satin

Stofdroog na tijd (uur)

Overschilderbaar na (uur)

Verfbasis
Verbruik (m2 per liter)
Binnen of buiten
Glansgraad
Ondergrond
Verfmerk

Titel

Ga naar de bovenkant